Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Studio 2 camere Berceni- Dimitrie Leonida

50 m2, 2/5, an constructie: 2018

42.655 €

Ultima actualizare: 5 Mai 2018
Rata credit de la 1,173 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proiectul cuprinde un ansamblu de 4 imobile cu locuinte colective, avand regim de inaltime D+P+3E+4Er+5Er, si un numar total de 276 de unitati locative, cu una, doua si trei camere.Fiecare imobil avand doua scari de acces.
Fiecare corp de cladire este dotat cu doua lifturi moderne, cate unul pentru fiecare scara, iluminat pe casa scarii cu lampi prevazute cu senzori de prezenta, interfon pentru acces.

Top Class Residence 5 situat in Popesti Leordeni, strada Biruintei, se afla la mica distanta fata de statia de metrou Berceni, 150m in spatele acesteia, dar si la circa 950m fata de cealalta statie de metrou a magistralei 2, Dimitrie Leonida, care poate fi accesata foarte rapid, nu mai mult de 10 minute de mers pe jos, intr-o zona cu cladiri locuite si cu trafic pietonal intens.

Blocul C1 -termen finalizare in Decembrie 2018 si
Blocul C2 -termen finalizare in Iunie 2019.
Plata apartamentelor se va putea efectua prin credit PRIMA CASA, credit ipotecar si cash.

Despre constructie:
Conform Autorizatiei de Construire infrastructura va fi din fundatii izolate sub stalpi, cuplate cu grinzi de legatura, iar suprastructura va fi alcatuita in cadre de beton armat cu pereti structurali, plansee din beton armat turnat monolit. Acoperisul va fi de tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla.
Ansamblul va avea un gard imprejmuitor, cu acces controlat, iar in interior se vor amenaja cai de acces betonate atat pentru traficul pietonal cat si pentru autoturisme, spatii verzi ample si loc de joaca pentru copii.

In pretul fiecarui apartament sunt incluse o serie de dotari, de la furnizori verificati, care asigura montaj si garantie.

Dotari Top Class Residence:
-Usi metalice antiefractie cu inchideri multiple pentru mai multa siguranta,
-Usi de interior de diverse tipuri care pot fi alese direct de la furnizor,
-Centrala termica proprie Immergas, in condensatie 24kw,
-Calorifere metalice,
-Ferestre PVC cu 5 camere, profil Rehau E 70, feronerie MACO, geam Saint-Gobain pentru o mai buna izolatie termica si fonica si economisirea energiei,
-Obiecte sanitare montate in bai,
-Instalatii electrice ce au prevazute prize,
-Intrerupatoare si ventilatoare pentru bai.

Ansamblul rezidential dispune de locuri de parcare subterane la demisol, amenajate si marcate corespunzator, la pretul de
2.975 Euro (TVA inclus).

Direct dezvoltator – Comision 0%
Consiliere imobiliara si financiara – Comision 0%

Atasat veti gasi randari pentru un model de apartament cu pretul aferent.
Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste apartamentele disponibile, suprafetele utile cat si preturile acestora, ma puteti contacta telefonic;


Cristina Iacob
Consilier Imobiliar
0737859582

Detalii imobil Studio 2 camere Berceni- Dimitrie Leonida

Camere 2
Strada Biruintei
Suprafata 50 m2
Etaj 2/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..