Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Central Popesti-Leordeni

150 m2, P+1, an constructie: 2007

230.000 €

Ultima actualizare: 2 Mai 2018
Rata credit de la 6,094 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa P+1 la 500 m de statia de metrou Dimitrie Leonida, 5 minute de mers pe jos. Situata pe str. Triumfului intersectie cu str.  Occidentului. Casa este din lemn cu panouri tip sandwich, izolata exterior si interior, avand un grad mare de confort termic. La parter are veranda, hol, camera centralei/ dressing, depozitare, bucatarie, dormitor, baie, living cu terasa mare spre exterior; scara interioara. La etaj sunt 2 dormitoare cu balcon si o baie. Teren 800 mp cu dubla deschidere 32/25. Gradina amenajata, casuta de gradina cocheta, loc de parcare. Racordata la toate utilitatile, strazi asfaltate.

Detalii imobil casa 4 camere Central Popesti-Leordeni

Camere 4
Strada Triumfului
Suprafata 150 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 800 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..