3 camere dec, 12 min metrou D.Leonida, parcare inclusa, lift, acoperis

76 m2, 5/5, an constructie: 2015

69.900 €

Ultima actualizare: 13 Februarie 2018
Rata credit de la 1,820 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

3 camere decomandat, suprafata utila totala 76 mp (66 mp + 10 mp balcoane), loc parcare privat inclus, 12 minute reale (mers normal) de metrou Dimitrie Leonida, an 2016, et 5/5, lift, acoperis izolat vata bazaltica (pod), baie cu aerisire naturala (fereastra), centrala, termostat ambient, mobila bucatarie Lems, 2 bai, 3 balcoane, zona fara probleme, linistita; La strada mall in capul strazii; 10 minute cu auto Sellgross, Metro, Auchan, Hornbach, Carrefour, Jumbo, Lidl, Kaufland etc. Se vinde doar  cash (pret negociabil). DIRECT PROPRIETAR

Detalii imobil 3 camere dec, 12 min metrou D.Leonida, parcare inclusa, lift, acoperis

Camere 3
Strada La strada concept
Suprafata 76 m2
Etaj 5/5
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..