Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa in Popesti-Leordeni

102 m2, P+1+M, an constructie: 2017

110.000 €

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2017
Rata credit de la 2,926 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa in complexul rezidențial Lotus Villas din Popesti-Leordeni. Aceasta este situată intr-o înșiruire de 11 vile, fiecare dispunând de o curte proprie, loc de parcare si de un regim P+1+M. 

Complexul este amplasat pe strada Pavlichieni, cu iesire atat in strada Pavlichieni cat si in strada Conduratu, ambele fiind proaspat asfaltate si beneficiază de o zona liniștita de vile, cu spații verzi si fara blocuri dezvoltate in vecinătatea apropiată, lucru care este din ce in ce mai greu de gasit intr-un oraș ca Popesti-Leordeni, aflat intr-o continua dezvoltare. 

Locuinta are o suprafața utila de 102 mp si o curte de 36 mp. 

Parterul este format dintr-un living spațios de 7/7 mp si o baie de 2/2 mp. Ca un bonus pentru viitorul beneficiar al acestei locuințe am ales sa construiesc in afara schitei o terasa pe care va fi amplasată bucătăria si un beci destinat depozitarii cu o întindere de 4,5/2 mp. Urcam la etajul 1 unde intalnim un hol de 2,5/2 mp, ce ne conduce in cele doua dormitoare, fiecare desfășurându-se pe o suprafața impresionanta de 5,5/3,5 mp si in cea de a doua baie de 3/2 mp. Tot aici găsim si un balcon de 4,5/1,2 mp de unde veți întâmpina diminețile alături de savoarea cafelei sau va puteți doar relaxa, bucurandu-va de zona lipsită de zbuciumul urban. Continuam sa urcam la mansarda, unde am ales din nou sa pun in avantaj noul proprietar, reușind prin compartimentare sa dau in folosință alte doua dormitoare, fiecare întinzându-se pe o suprafața de 3,5/3,8 mp si o baie de 2/2,5 mp. 

Pentru programari vizionari si alte detalii, va astept la numărul de telefon:0785535689, persoana de contact: Sorin Merisan. 


Structura şi finisaje

Structura din beton armat; Compartimentare si pereti exteriori caramida porotherm; Tamplarie PVC; Termosistem 10 cm. si tencuiala decorativa structurata; Invelitoare cu tabla LINDAB; Bransamente individuale utilitati; Canalizare, apa curenta + put ;  Cablu TV, internet, telefonie.

Finisaje

Gresie si faianta in bucatarie, baie si hol Parchet in living si dormitoare  Usi interioare (400 RON/buc); Centrala proprie (2.000 RON/buc); Cada, masca si baterie (750 RON/set); Vas toaleta si rezervor (200 RON/set); Lavoar, masca si baterie (400 RON/set);  Oglinda si dulap baie (100 RON); Zugraveala vinarom alb; Calorifere din otel; Instalatii incalzire „PPR”; Prize si intrerupatoare tip EL-BI;


Detalii imobil Casa in Popesti-Leordeni

Camere 5
Strada Pavlichieni
Suprafata 102 m2
Structura P+1+M
Bai 3
Suprafata teren 138 m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Stare proprietate in constructie
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..