Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere - Popesti Leordeni - 58 mp utili

58 m2, 1/3, an constructie: 2010

52.900 €

Ultima actualizare: 9 Mai 2017
Rata credit de la 1,393 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament doua camere la intrare in Popesti-Leordeni, disponibil imediat cu iesire rapida la sos. Oltenitei. Suprafata utila = 58mp. Etaj 1 in bloc de 3 etaje. An constructie 2010. Este orientat spre SUD cu vedere la zona verde. Liniste, fara zgomot de trafic.

Access rapid la RATB si chiar Metrou (15-20 min mers pe jos). Zona are toate facilitatile in apropriere (magazine, supermarket, gradinita, scoala, cabinet stomatologic, medical, veterinar ....etc).

Loc de parcare proprietate privata inclus in pret.

Se vinde cu centrala de ap. cu cronotermostat si aer conditionat. Finisaje de calitate. Baia si bucataria sunt mobilate. Usa intrare metalica. Dressing. 

Pret  negociabil. Direct proprietar, deci comision 0%.

Recomand vizionarea.

Detalii imobil Apartament 2 camere - Popesti Leordeni - 58 mp utili

Camere 2
Strada Laurentiu Raiciu
Suprafata 58 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..