Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa popesti leordeni

580 m2, p+2+em, an constructie: 2012

184.000 €

Ultima actualizare: 15 Iulie 2016
Rata credit de la 5,010 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil P+2 +Em, situat pe Strada Bateriei, asfaltata, 2 sensuri de mers, toate utilitatiile pe proprietate. Fiecare nivel (aproximativ 155mp fiecare), este conceput ca spatiu deschis, fiind pretabil pentru: impartire in mai multe apartamente si garsoniere, gradinita, spatii de birouri si depozit la parter(autorizatia de constructie este eliberata si pentru spatii de birou), locuinta pentru mai multe familii, etc. Constructia este finalizata la exterior: geamuri termopan Veka, mansarda are geamuri Velux, tabla Rukki, exteriorul termoizolat cu polistiren, tencuiala decorativa Apla.
10 locuri de parcare. Terasa mare exterioara, balcoane. Toate etapele de executie , de la prima sapatura, sunt fotografiate si filmate.

Detalii imobil Casa popesti leordeni

Camere 49
Strada bateriei
Suprafata 580 m2
Structura p+2+em
Bai 9
Suprafata teren 490 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..