Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila tip duplex - casele se pot vinde separat sau impreuna

460 m2, P+1+M, an constructie: 2011

330.000 €

Ultima actualizare: 11 Iulie 2016
Rata credit de la 8,986 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa 1 : An constr. 1998, 230mp utili, parter - bucatarie, baie, living, etaj - 3 dormitoare , baie, mansarda, finisaje de calitate, toate utilitatile, centrala termica, curte pavata cu loc de parcare in fata si terasa in spate 250mp. 162500 euroCasa 2 : An constr. 2011, 230mp utili, parter - bucatarie, baie, living, etaj - 3 dormitoare, baie, mansarda - 2 dormitoare, baie, finisaje de calitate, toate utilitaile, centrala termica, curte pavata cu loc de parcare in fata si terasa in spate 250mp. 178500 euroCasele nu au fost facute pentru vanzare.

Detalii imobil Vila tip duplex - casele se pot vinde separat sau impreuna

Camere 8
Strada Viilor
Suprafata 460 m2
Structura P+1+M
Bai 5
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..