Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Popesti-Leordeni - 5 minute de metrou

155 m2, P+1+Pod, an constructie: 2013

158.000 €

Ultima actualizare: 22 Martie 2016
Rata credit de la 4,301 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila  este compusa din, P+E+Pod, cu 3 camere mari si luminoase, 3 grupuri sanitare si un living de exceptie, open space generos care îţi oferă libertatea de a-ţi exersa imaginaţia în privinţa mobilării şi a decorării, provocându-ţi creativitatea.

Curtea beneficiaza de un teren generos, avand in componenta si un garaj si o pivnita.

Imobilul a fost construit pe diafragme, planşee şi stâlpi din beton armat, beneficiind de o izolatie termica si fonica de cea mai buna calitate.

Sunt asigurate toate utilitatile: gaze naturale, energie electrica, apa curenta si canalizare.
Exista si put, sapat la o adancime de peste 30 ml si fosa ecologica ca solutie de backup.

Finisajele interioare (gresie, faianta, usi de interior), geamuri termopan tripan cu 7 camere in mare parte din camere.
Sistem de alarma cu senzori si notificare prin sms. Camera tehnica in care sunt aduse toate cablurile de catv, internet, senzori centrala termica, senzori fum etc.
Casa se afla intr-o zona linistita cu acces la 2 strazi principale, iar statia de metrou se afla la 6 minute de mers pe jos - Dimitrie Leonida.
Accesul pe drumul de servitute este restrictionat de bariere.

Nu vreau sa fiu sunat de agenti imobiliari!

Detalii imobil Casa Popesti-Leordeni - 5 minute de metrou

Camere 4
Strada Amurgului
Suprafata 155 m2
Structura P+1+Pod
Bai 3
Suprafata teren 290 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..