Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Central Popesti-Leordeni

56 m2, P+4, an constructie: 2013

350 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 21 Iulie 2014

 Apartamentul este complet nou situat la parterul inalt al unui bloc finalizat septembrie 2013 si este pozitionat la 5 minute de metrou Dimitrie Leonida (IMGB). Mobilier nou si de buna calitate. Spatiul are deja internet de mare viteza si telefonie 2 numere fiind complet echipat tehnic cu retea cablata de date + telefonie pentru fiecare post de lucru. La cerere se poate pune la dispozitie contra cost intreaga aparatura necesara desfasurarii optime a activitatii (calculatoare, centrala telefonica + telefoane, faxuri si imprimante).

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Drumul Fermei
Suprafata 56 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
An constructie 2013
Structura de rezistenta Beton
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, contor gaz, curent, gaz, acces internet, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Inchiriere spatiu birouri Popesti-Leordeni

Inchiriere apartament 3 camere
500 €/luna
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..