Vanzare spatiu comercial

Zona Centru, Ploiesti vezi harta

320.000 €

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2016

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 398681

* campuri obligatorii

Societate comerciala vinde sau inchiriaza proprietate in Municipiul Ploiesti, pozitie ultracentrala. Proprietatea este o casa tip vila frumoasa, cu elemente arhitecturale (dar fara sa fie pe lista monumentelor, ceea ce inseamna ca suporta orice modificari sau chiar demolare in vederea unei alte constructii), ideala pentru orice tip de afacere: societate medicala cu cabinete, saloane de infrumusetare si intretinere corporala, casa de moda, sediu banca, societate asigurari, firma, restaurant sau pub etc.;
Cladirea este compusa la parter din 4 camere mari, cu tavanul inalt, parchet de lemn clasic, usi de lemn impozante, sobe de teracota superbe (functionale daca se vrea utilizarea acestora desi incalzirea se face cu calorifere prin centrala termica); un hol generos din care se face accesul in trei din cele patru camere, o baie cu suprafata mare, o zona de bucatarie cu toaleta de serviciu; La etaj exista doua camere care pot fi utilizate ca si spatii de birouri;
Constructia este compusa din parter + 1 etaj; Suprafata construita la sol: 191 mp; Suprafata desfasurata: 264 mp; Suprafata etaj: 56 mp; la subsol beci cu suprafata construita de 17,13 mp; Suprafata teren liber: 198 mp; suprafata totala teren: 389 mp; constructie realizata inainte de 1940, fundatie de beton, peretii din caramida, expertizata seismic in anul 2013 (a suportat fara avarii actiunile seismice din anii 1940, 1977, 1986 si 1990).
Cladirea si curtea necesita anumite amenajari/renovari pentru a fi pusa in functionalitatea dorita;
Pret negociabil pentru vanzare: 320.000 euro. Se pot discuta si variante de vanzare in rate esalonate pe cativa ani;
Pret pentru inchiriere: 1.500 euro/luna; se pot discuta diverse variante avantajoase pentru chirias; Termen minim de inchiriere 5 ani.

Detalii imobil

Incaperi 6
Suprafata 264 m2
Structura ex: P+1
Grupuri sanitare 2
An constructie 1940
Facilitati/dotari apa, canalizare, curent

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Zona linistita

Raporteaza problema

REOER GRUP

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Ploiesti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Ianuarie 2015

Vechime: 12 ani, 6 luni

REOER GRUP

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Ianuarie 2015
  • Vechime: 12 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 1
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Ploiesti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..