Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 2 camere

Zona Vest, Ploiesti vezi harta

49.500 €

Ultima actualizare: 31 Martie 2020
Rata credit de la 1,362 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 703237

* campuri obligatorii

VEST zona piata Aurora , apartament 2 camere confort 1A , decomandat , situat la etajul 8 al uni bloc constructie beton 10 nivele , structura glisanta .  Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri : usa metalica la intrare , gresie, faianta , parchet laminat, aer conditionat, termopane , debara, usi furnir noi , usa intrare metalica noua , izolatie termica , lift nou, bloc fara restantieri .Aproape de scoli , gradinite , mijloace de transport in comun , supermarket ( Profi, Mega Image, Kaufland) , Piata Aurora vest, parc etc .Acte la zi , cadastru , intabulare .  Apartamentul se vinde in doua variante : mobilat ( mobila noua integral marca Ikea) , masina de spalat rufe, vase ( incorporate) si frigider Samsung( achizitionate recent). Sistem de alarma Paradox, Rulou exterior motorizat cu telecomanda la sufragerie, rolete interioare noi la dormitor si bucatarie.  la  51000 euro sau partial  mobilat  la 49500 euro.


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 50 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

REOER GRUP

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Ploiesti

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Ianuarie 2015

Vechime: 14 ani, 4 luni

REOER GRUP

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 7 Ianuarie 2015
  • Vechime: 14 ani, 4 luni
  • Numar agenti: 1
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Ploiesti
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..