Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere

Zona 1 mai, Ploiesti vezi harta

66.000 €

Rata credit de la 1,816 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 658715

* campuri obligatorii

Vanzare apartament 2 camere decomandat, in complexul rezidential White Tower, situat pe Bulevardul Bucuresti, in imediata apropiere a Universitatii de Petrol si Gaze Ploiesti.Termenul de finalizare al complexului este decembrie 2020.Complexul rezidential va oferi finisaje si echipamente de calitate superioara atat pentru apartamente cat si pentru spatille comune.La fiecare etaj se regasesc apartamente de 2 camere decomandate, cu caracteristici precum functionalitatea compartimentarilor, bucatarii si bai finisate (fara obiecte sanitare) si terase generoase.Apartamentul cu o suprafata construita de 65.36 mp, din care suprafata utila apartament: 53.33 mp si suprafata utila terse (3 terase): 12.79 mp, va fi predate la cheie si va beneficia de urmatoarel finisaje si dotari:- gresie si faianta (in bucatarie, bai si pe hol);- parchet 12 mm;- usi interioare din lemn;- central termica proprie;- tamplarie PVC;- usa metalica la intrarea in apartamen;- contoare individuale pentru consumul de gaz, apa si electricitate;- interfon.Imobilul cu structura P 9E beneficiaza de 2 lifturi si de locuri de parcare subterana, locurile putand fi achizitionate separate la pretul de 4000 euro.Pret vanzare apartament: 66000 euro cu TVA 5% inclus (0% comision de la client).


Detalii imobil apartament 2 camere

Camere 2
Suprafata 53 m2
Etaj 2/9
Bai 1
Terase, balcoane 3
An constructie 2018
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..