Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere etaj 1 zona Polux-Nord, accept credit

41 m2, 1/4, an constructie: 1977

35.500 €

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2020
Rata credit de la 967 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica - de vanzare apartament confort 2 zona Nord - Polux etaj 1 din 4, tot blocul este izolat termic la exterior, curat, imbunatatiri, aer conditionat, termopane, usi interioare termopan, balcon inchis termopan, calorifere schimbate, bloc din beton, fara risc seismic, intabulat, acceptam credit doar cu avans.
Eventual semi-mobilat.

Rog FARA INTERMEDIARI.

Detalii imobil Apartament 2 camere etaj 1 zona Polux-Nord, accept credit

Camere 2
Strada Polux
Suprafata 41 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare nedecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..