Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere de inchiriat, zona Malu Rosu, Ploiesti, DECOMANDAT

53 m2, 5/10

230 € / luna

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2019

Inchiriez un apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, zona Malu Rosu, stradal. Apartamentul este situat la etajul 5 din 10 si este recent renovat si zugravit.
Apartamentul este parchetat, are separatie de gaze, apometre, baie moderna, bucatarie cu aragaz si frigider nou, masina de spalat noua, mobilat (canapeaua din sufragerie fiind extensibila, iar salteaua din dormitor noua), tv, aspirator, balcon inchis si spatios cu acces din bucatarie si sufragerie, usa de intrare metalica, doua debarale.
Blocul dispune de lift.
Vecinatati: Se afla la 2 minute de statia de troleibuz 44 - 3 statii pana in Centru, Piata Malu Rosu, Soseaua Vestului, scoala, Profi, farmacii.
Cheltuielile de intretinere sunt mici, acestea ajungand la un maxim de 250 de lei iarna, dispunand de centrala de bloc.
Apartamentul este ideal pentru 2 elevi/studenti sau cuplu.
Pret inchiriere: 230 euro/luna + 1 luna garantie.
LIBER

Detalii imobil Apartament 2 camere de inchiriat, zona Malu Rosu, Ploiesti, DECOMANDAT

Garantie 230 €
Camere 2
Strada Magurii
Suprafata 53 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Camari si logii 2
Terase si balcoane 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..