Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere de vanzare, decomandat, zona Malu Rosu, Ploiesti

53 m2, 5/10, an constructie: 1978

42.000 €

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,143 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu 2 camere, direct proprietar, decomandat, confort 1, zona Malu Rosu, str. Magurii, stradal.
Apartamentul este situat la etajul 5 din 10 al unui bloc construit in anul 1978. Scara acestuia este renovata, lift metalic nou, schimbat in anul 2019, interfon.
Suprafata utila a apartamentului este de 53 mp.
Apartamentul se da mobilat modest ca in poze impreuna cu toata aparatura aferenta (masina de spalat noua, aragaz, frigider). Acesta este parchetat, are separatie de gaze, apometre, baie moderna, balcon inchis si spatios cu acces din bucatarie si sufragerie, usa de intrare metalica, doua debarale.
Vecinatati: Blocul se afla la 2 minute de statia de troleibuz 44 - 3 statii pana in Centru, Piata Malu Rosu, Soseaua Vestului, scoala, gradinite, Profi, farmacii.
Cheltuielile de intretinere sunt mici, acestea ajungand la un maxim de 250 de lei iarna, dispunand de centrala de bloc.
Contact la unul dintre numere: 0742411146/ 0724051519

Detalii imobil Apartament 2 camere de vanzare, decomandat, zona Malu Rosu, Ploiesti

Camere 2
Strada Magurii
Suprafata 53 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..