Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere cf 1A

62 m2, 8/9, an constructie: 1963

62.000 €

Ultima actualizare: 5 Mai 2019
Rata credit de la 1,688 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament deosebit cu 3 camere, semidecomandat Cf 1A

Zona Mega Image – Republicii etaj 8/9

Este renovat complet, cu finisaje de foarte buna calitate.

S-a schimbat toata instalatia electrica si sanitara, s-au inlocuit caloriferele si tevile de incalzire.

S-a montat usa de intrare solida izolata fonic si toate usile de interior.

S-a schimbat parchetul, gresia şi faianta.

Blocul este anvelopat si foarte luminos amplasat langa Mega Image pe republicii acesta fiind supermaket non stop, parcare foarte mare in fata si spatele blocului.Zona linistita, mijloace de transport la 20 de metrii traseeleS-au montat termopane noi antitermice si antifonice.

Apartamentul este liber, renovat acum, totul este nou si este gata pentru locuit. Bloc fara risc seismic ( fara bulina ) Accept prima casa sau credit imobiliar

Detalii imobil Apartament 3 camere cf 1A

Camere 3
Strada Republicii
Suprafata 62 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1963
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..