Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 cam,CANTACUZINO,et.14,dec.,cf.1A,2 bai

75 m2, 1/4, an constructie: 1987

75.000 €

Ultima actualizare: 25 Iunie 2018
Rata credit de la 1,995 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere , confort 1A , complet decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, pozitionat stradal, constructie 1987.


Apartamentul prezinta doua grupuri sanitare, 2 debarale, este renovat recent (aprilie 2018), dispunand de centrala termica (SIME 23KW), calorifere ROMSTAL, tamplarie PVC cu geam termopan VEKA (inclusiv la balcon), jaluzele balcon, izolatie termica inclusiv balcon), vopsea lavabila, gresie, faianta, parchet laminat, usa metalica intrare, usi aluminiu interior (la balcon PVC), separatie la gaze (titular separatie de gaze pe scara), interfon (intrare cartela fata/spate). 


Pozitionarea apartamentului este excelenta: in bloc stradal cu vederea pe spate (pe mijlocul imobilului), departe de zgomotul din trafic si soarele de dupa-miaza. In zona exista banci, statii de autobuz, scoala, piata, magazine. 


Parcare  publica la iesirea din bloc (atat in fata cat si in spatele imobilului). 


Actele de proprietate sunt complete si la zi, taxele (inclusiv impozit achitat integral pentru 2018) si toate cheltuielile 


comune la zi (intretinere, current, gaze) iar certificatul energetic, opinia notariala si extrasul de carte funciara sunt  emise in iunie 2018. Apartamentul este liber (disponibil imediat).


Pret de vanzare 75.000 EUR, usor negociabil. Anuntul este dat de mine (proprietar direct).


Prefer plata integrala, dar accept si varianta cu credit bancar.


Fara schimburi (nu insistati, ma intereseaza doar vanzarea).


Pentru vizionare ma puteti contacta prin aplicatie, sau direct pe telefon/whatsap/sms (la numarul din anunt).

Detalii imobil Vand apartament 3 cam,CANTACUZINO,et.14,dec.,cf.1A,2 bai

Camere 3
Strada Cantacuzino
Suprafata 75 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..