Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere,etaj 24 zona Enechita Vacarescu, Ploiesti

70 m2, 2/4, an constructie: 1980

58.500 €

Ultima actualizare: 6 Mai 2018
Rata credit de la 1,594 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere,etaj 2/4 zona Enechita Vacarescu, Ploiesti: - amplasat intr-o zona linistita dar, cu foarte multe facilitati in apropiere, scoli, gradinite ,magazine, piata, banci, statie de autobuz, dipensar medical, parcare etc. - construit in 1980- este un bloc foarte rezistent- prototipul din acel cartier testat la cutremure... - stare foarte buna- nu a suferit modificari - camere spatioase - bucatarie spatioasa - are 2 bai (una mai mare cu geam exterior si una de serviciu) - proprietari persoane fizice- detinem toate actele: proprietate, cadastru ,intabulare... -rugam seriozitate -pretul poate fi  usor negociabil.

Detalii imobil Apartament 3 camere,etaj 24 zona Enechita Vacarescu, Ploiesti

Camere 3
Strada Vitejilor
Suprafata 70 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..