Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ploiesti Km 0 : Apartament cu 2 Camere + Camera de Vara + Boxă Subsol

67 m2, 4/10, an constructie: 1986

1.059 €

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2017
Rata credit de la 28 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ploiesti Km 0 : Apartament cu 2 Camere + Camera de Vara + Boxă Subsol / Atelier Mecanic + 10 M Balcon Inchis + Mobilat si Utilat

Ploiesti UltraCentral (Km 0), Galeriile Comerciale Ploiesti, Cf 1, Et 4/9, Sup Utila 67 Mp, Balcon Închis 10 M (pe toata lungimea Apartamentului), Gresie, Faianţă, 2 Debarale cu Rafturi pina in Tavan, Boxă Subsol transformata in Atelier Mecanic (cu Rafturi pina in Tavan si banc de lucru) dotat cu toate Sculele Necesare, Camera De Vara amenajata pe Balcon; Cadastru/Intabulare; Mobilat (Mobila de Dormitor, de Bucatarie, de Sufragerie, de Hall); Masina de Spalat; Frigider ; Ventilator de Tavan; 1059 Euro / MP Mobilat si Utilat; Alexphar@Yahoo.Com; Phone Nr 0370102446

Detalii imobil Ploiesti Km 0 : Apartament cu 2 Camere + Camera de Vara + Boxă Subsol

Camere 2
Strada Republicii
Suprafata 67 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..