Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ploiesti Vest, Penny, aleea godeanu, apart. 2 camere, cf1, dec, et.1

51 m2, 1/10, an constructie: 1975

45.000 €

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2017
Rata credit de la 1,188 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ploiesti Vest, Penny, aleea godeanu, 2 camere, conf 1, dec, etaj 1/10, gresie, faianta, parchet laminat,geamuri termopan, vedere fata, usa metalica, 2 debarale, balcon închis, interfon la intrare, nemobilat, toate actele la zi, inclusiv certificat performanta energetica, suprafata utila 51 mp. Zona este foarte buna : parc, scoala 29, gradinita, supermarket Penny, piata Vest, acces la mijloace de transport, etc. pret 45000 euro, neg, tel : 0771706527

Detalii imobil Ploiesti Vest, Penny, aleea godeanu, apart. 2 camere, cf1, dec, et.1

Camere 2
Strada Aleea Godeanu
Suprafata 51 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..