Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere

42 m2, 4/4, an constructie: 1976

30.000 €

Ultima actualizare: 15 August 2017
Rata credit de la 781 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

camere conf. 2, nedecomandat, etaj 4/4 (fara probleme cu plafonul), cu imbunatatiri (instalatia electrica schimbata, aer conditonat, balcon inchis cu termopan) , cu apartament 3-4 camere conf I decomandat (etaj 1-2) + diferenţa la pretul pietei. apartamentul (curat si bine intretinut) se vinde mobilat si utilat. Acces rapid (100 m) la mijloacele de transport in comun ( 44,102), parc de joaca in fata blocului, gradinite, scoli, supermaket profi, lidl in vecinatate. Parcare mare amenajata in fata blocului.

Detalii imobil Apartament 2 camere

Camere 2
Strada Aleea Cirezarilor
Suprafata 42 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1976
Compartimentare nedecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Ploiesti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..