Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de inchiriat - Bulevardul Castanilor- atelier biroucabinet

60 m2, P/1

480 € / luna

Ultima actualizare: 16 Iunie 2017

Spatiu de inchiriat: Parter format din 2 camere (h3,5m)+ baie+ terasa. Spatiul este igienizat, recent renovat pastrandu-se nota anilor in care a fost construit imobilul. Teren(curte) aferent 97mp., Incalzire: Centrala proprie, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 2, numar loc de parcare: 4, suprafata utila: 60, suprafata totala: 98, anul constructiei: 1920

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada B.P. Hasdeu nr. 18
Suprafata 60 m2
Structura P/1

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..