Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

9 mai, 2 camere, renovat, pret 200 euro

54 m2, 2/4

200 € / luna

Ultima actualizare: 22 Mai 2017

Proprietar, inchiriez in zona 9 mai, apartament 2 camere, decomandat, conf 1, etajul 2,  structura P+4, construit in 1984,  suprafata 54 m. Se inchiriaza mobilat si utilat (masina de spalat, aragaz, frigider). Renovat, foarte curat. Aproape de statiile traseelor 35 si 2 si supermaketuri. Pret 200 euro. Telefon 0753024435.

Detalii imobil 9 mai, 2 camere, renovat, pret 200 euro

Plata in avans 1 luna
Garantie 200 €
Camere 2
Strada Frasinet
Suprafata 54 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..