Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere et.4 din 9 Ploiesti

50 m2, 4/9, an constructie: 1968

25.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 17 Martie 2017
Rata credit de la 681 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 2 camere si dependinte, semidecomandat, situat in Ploiesti, (v-a-v de spitalul judetean), pe str.Cameliei, et. 4, ntr-un bloc de locuinte colective cu regim de inaltime P+9E, dat in folosinta in anul 1968, fara spatii comerciale la parter. Apartamentul este amplasat pe colt, are vedere pe spatele blocului si este compartimentat astfel: sufragerie,
dormitor, bucatarie, baie, debara, 2 holuri, balcon (compartimentare conform releveu). Suprafata utila 44,67 mp, suprafata balcon 3,54 mp, suprafata totala 48,21 mp. Apartamentul are finisaje medii inferioare.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere et.4 din 9 Ploiesti

Pret/m2 500,00 €
Camere 2
Strada Cameliei
Suprafata 50 m2
Etaj 4/9
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..