Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 3 camere deosebit perfect mobilat utilat tineresc f curat deosebit

65 m2, 5/8, an constructie: 1975

67.000 €

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,824 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

ap 3 cam full utilat deosebit de curat ingrijit gresie faianta parchet termopane mobila pe comanda paturi si ap aer condit absolut noi 2 balcoane interioare modificat f ingrijit curat deosebit de frumos luminos primitor ,,,de vanzare ca in poze mobilat intabulat direct prprietar fara datorii banci etc etc de vazut ,,,oferta deosebita,,,au fost bagati f f multi bani in acest ap,,,,,mobila usi pe comanda 2 tv noi aer condit absolut noi paturi noi masina spalat noua,,,vand pt schimb oras

Detalii imobil Ap 3 camere deosebit perfect mobilat utilat tineresc f curat deosebit

Camere 3
Strada andrei mursanu
Suprafata 65 m2
Etaj 5/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..