Vanzare apartament 2 camere Malu Rosu Ploiesti

49 m2, parter/4, an constructie: 1978

54.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,405 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul are toate actele realizate si este disponibil la 7 zile dupa efectuarea tranzactiei. Dotari: Apometre, Repartitoare, Usa metalica, Gresie/Faianta, Parchet laminat, Tavan fals, Spoturi,cablu. Odata cu renovarea imobilului in 2006 s-a renovat instalatiile de incalzire, sanitare si cele electrice. Separatie de gaze. Toate usile de interior au fost schimbate. Izolatie termica la exterior. *Optional mobilat.

Detalii imobil apartament 2 camere Malu Rosu Ploiesti

Pret/m2 1.102,04 €
Camere 2
Strada Aleea Cirezarilor
Suprafata 49 m2
Etaj parter/4
Bai 1
An renovare 2006
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare comuna

La 300 metri de Balif City

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..