Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere Complexul Mic Ploiesti

54 m2, 4/4, an constructie: 1972

28.000 €

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2015
Rata credit de la 764 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 cam cf 1 dec intermediar,etaj 4/4 bloc din beton, cubulet, fara bulina, izolat termic, simplu fara  imbunatatiri,fara probleme cu plafonul,balcon inchis in cornier cu vedere pe fata ,su 54 mp. an constr 1972, cadastru intabulare.

Detalii imobil apartament 2 camere Complexul Mic Ploiesti

Camere 2
Strada sos nordului
Suprafata 54 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1972
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Situat in zona de nord a orasului, complex mic, la 2 min de supermarket xxl,  de mijloc de transport in comun, zona cu f multa verdeata,  etc,

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..