Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Catedrala Ploiesti

30 m2, P, an constructie: 1938

7,33 € / m2 / luna (negociabil)
220 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2012

Spatiu birouri pt. firme mici si medii; se pot inchiria 1 sau 2 camere, cu acces la facilitati, un loc de parcare pt. fiecare firma. Zona este foarte aproape de centru si in acelasi timp linistita; exista si facilitati pt. o mica productie. Paza este asigurata pe timpul noptii.

Detalii imobil

Pret/m2 7,33 € / luna
Incaperi 5
Strada Elena Doamna
Suprafata 30 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
An constructie 1938
Clasa birouri B
Facilitati/dotari apa, canalizare, contor gaz, curent, curent trifazic, curte, gaz, sistem de alarma, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Strada are acces direct in b-dul Republicii, in fata catedralei, zona haleleor Centrale si magazinul Omnia. Strada este in spatele cladirii PETROM.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..