Vanzare apartament 2 camere Vest Ploiesti

57 m2, 4/10, an constructie: 1977

43.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 26 Mai 2011
Rata credit de la 1,112 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 2 camere, decomandat, Soseaua Vestului, vis-a-vis de Biserica Eroilor, etaj 4/10, gresie, faianta, centrala proprie, balcon mare, mobilat si utilat.

Detalii imobil apartament 2 camere Vest Ploiesti

Camere 2
Strada Soseaua Vestului
Suprafata 57 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1977
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

In imediata vecinatate (3 minute): Piata Vest, Kaufland, Penny Market, Biserica Eroilor; la doua statii de tramvai: Gara de Vest, Billa. Statii de autobuz si tramvai chiar in dreptul scarii de bloc.

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..