Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Pitesti,proprietar ofer spre inchiriere 1 camera la casa si curte

40 m2, parter

200 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 6 Iunie 2018

Proprietar, inchiriez o camera casa curte cu bucatarie, baie, hol, centrala termica, termopane, parchet, gresie, nemobilata si neutilata, renovata, suprafata 40 mp si teren 400mp, zona centrala si linistita, pretabila birouri. Locatia se afla langa clinica de oftalmologie Oftalmoterapia pe str. Rovine nr.3. Pret 200 Euro/luna (plus o luna garantie) negociabil. Toate utilitatile (curent, gaze, apa) sunt separate de restul casei.

Detalii imobil Pitesti,proprietar ofer spre inchiriere 1 camera la casa si curte

Pret/m2 5,00 € / luna
Plata in avans 1 luna
Garantie 200 €
Camere 1
Strada Rovine
Suprafata 40 m2
Structura parter
Bai 1
Mobilata nu
Utilata partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare nedecomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..