Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Nicolae Bălcescu Direct de la dezvoltator.0728668538

88 m2, 1/6, an constructie: 2018

63.000 €

Ultima actualizare: 28 Februarie 2018
Rata credit de la 1,675 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

BĂLCESCU RESIDENCE se construieşte în zona de nord a Piteştiului. Este un nou proiect imobiliar de lux, pe care îşi pun amprenta aceiaşi dezvoltatori care au creat Panorama Towers II, din strada Banu Mărăcine. Este vorba de trei cunoscuţi oameni de afaceri din Argeş, Cristian Prodănel, Virgil Dumitru şi Sorin Dumitru. Panorama Towers II, amplasat ultracentral, s-a dovedit, aşa cum s-a preconizat, un succes, fiind dat în folosinţă chiar înainte de data anunţată. Astfel, la finele anului 2017, toţi noii locatari erau mutaţi în apartamentele achiziţionate.

BĂLCESCU RESIDENCE  este format din 8 blocuri în regim de înălţime P + 6, însumând un total de 224 de apartamente deservite de 248 locuri de parcare. În luna noiembrie 2017 a debutat construcţia primelor 4 imobile din noul complex, care au ajuns deja la cel de-al doilea nivel. Acestea se vor finaliza până în octombrie 2018, după cum declară investitorii, iar 60% din unităţile locative au fost deja rezervate. La următoarele 4 blocuri vor începe lucrările în aprilie, iar construcţia lor se va încheia într-un an. Deja 12 apartamente cu o cameră (garsonieră), din imobilele ce se vor ridica în cea de-a doua etapă, au fost rezervate.

BĂLCESCU RESIDENCE se adresează familiilor care îşi doresc condiţii optime de locuit, dar şi o poziţionare în proximitatea unor obiective importante pentru viaţa cotidiană. Este destinat cumpărătorilor care investesc în calitate pe termen lung, pentru copiii lor.

Proiectul poartă semnătura arhitectului Anton Staicu – membru al Ordinului Arhitecţilor din România. Pentru că s-a  mers pe două principii fundamentale, calitate şi siguranţă, imobilele sunt poiectate să reziste la seisme de gradul 8 pe scara Richter. Şi, pentru ca fiecare să aibă confortul unei case, chiar dacă locuieşte într-un ansamblu de locuinţe, s-a mers pe spaţii generoase şi izolare fonică eficientă.

# Finisaje şi echipamente de lux ce mizează pe durabilitate şi design

Finisaje de înaltă calitate. Pentru construcţia, izolarea şi amenajarea tuturor apartamentelor şi a spaţiilor comune se folosesc, ca şi la Panorama Towers I şi II, materiale şi dotări de înaltă calitate, ce conferă durabilitate şi siguranţă.

Economie de energie. Pentru asigurarea confortului termic se va monta tâmplărie PVC, produsă în Germania, tripană, cu 5 camere de aer şi trei straturi de geam. Aceasta va fi dublată de termosistemul STO –firma care a inventat această soluţie de izolare. Sto este liderul specialiştilor în termoizolarea faţadelor. Prin aceste două elemente se asigură o scădere semnificativă a facturilor de întreţinere. Termosistemul STO a fost utilizat şi la ansamblul rezidenţial din str. Banu Mărărcine, Piteşti – Panorama Towers II – fiind unul dintre puţinele imobile din municipiu care a primit certificat energetic clasa A, ceea ce înseamnă, concret, reducerea la jumătate a costurilor de întreţinere, comparativ cu un apartament vechi.

Construcţie de lux. Treptele de pe casa scării sunt îmbrăcate în garnit de 3 cm. Glafurile interioare sunt din marmură. Accesul la etajele superioare este asigurat prin ascensoare Schindler, consacrate pentru soluţiile inteligente de mobilitate, fiabilitate şi performanţă.

Structura apartamentelor. Proiectantul a prevăzut un spaţiu generos pentru cei care vor locui în apartamentele din cadrul BĂLCESCU RESIDENCE. Livingurile sunt prevăzute cu două zone: una pentru socializare şi relaxare şi una de tip dinning, pentru luat masa. Dormitoarele au şi dressing, iar pentru depozitare a fost inclusă o cămară spaţioasă.

Dotări şi echipamente. Apartmentele sunt predate la cheie, cu echipamente şi dotări de înaltă calitate, produse de firme de renume internaţional. Ceramica (gresia şi faianţa) este rectificată, porţelanată, import Italia. Toate obiectele sanitare sunt marca Villeroy & Boch, o companie de tradiţie, fondată în Germania în anul 1748, care este apreciată pentru calitatea produselor, eleganţă şi designul inovativ. Bateriile ce deservesc bucătăria şi sala de baie sunt marca Hansgrohe - produse în Germania - companie specializată în baie şi obiecte sanitare, ce se disting prin inovaţie, design şi durabilitate. Climatizarea fiecărui apartament este asigurată prin sisteme individuale, cu centrale Veissmann în condensaţie. Uşile de exterior şi interior sunt importate din Italia, fiind fabricate de Nusco Grup Napoli, companie care deţine fabrica Pinum din România.

Siguranţă. Accesul la proprietate se realizează din B-dul. Nicolae Bălcescu, printr-o cale nou creată. Întreaga zonă este închisă şi montorizată.

Parcare. Sunt prevăzute 248 de locuri de parcare, supraterane.

Grădiniţă. În cadrul ansamblului BĂLCESCU RESIDENCE este prinsă şi o grădiniţă, unde locatarii îşi vor putea lăsa preşcolarii. Tot pentru cei mici va fi amenajat şi un loc de joacă în aer liber. În plus, fiecare bloc va fi înconjurat de o zonă de verdeaţă.

Facilităţi. BĂLCESCU RESIDENCE are avantajul de a fi amplasatstrategic, aproape de tot ceea ce aveţi nevoie. Peste drum este hypermarketul Kaufland, iar la câteva sute de metri se află şi o staţie de alimentare cu carburanţi. De asemenea, este foarte aproape de unităţi sanitare şi farmacii, cât şi de două şcoli generale. Legătura cu centrul se poate face foarte uşor cu autobuzul, staţiile Publitrans fiind amplasate în imediata vecinătate.

Detalii imobil Nicolae Bălcescu Direct de la dezvoltator.0728668538

Camere 2
Strada Nicolae Bălcescu
Suprafata 88 m2
Etaj 1/6
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Nicolae Bălcescu Direct de la dezvoltator.0728668538

Vanzare apartament 3 camere Pitesti
51.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..