Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, Trivale - Tancodrom, constructie 2014

75 m2, 3/3, an constructie: 2014

75.000 €

Ultima actualizare: 29 August 2017
Rata credit de la 1,993 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, constructie 2014, 2 bai, 2 balcoane inchise, camara, usi interioare de lemn, etaj 3/3, loc de parcare privat (intra in pretul apartamentului), toate utilitatile separate, foarte aproape de scoli/gradinite/magazine, zona linistita. Pretul este negciabil.
Apartamentul se vinde, in principiu, mobilat (se poate discuta si vanzare fara mobila).

Detalii imobil Apartament 3 camere, Trivale - Tancodrom, constructie 2014

Camere 3
Strada zona Trivale Tancodrom
Suprafata 75 m2
Etaj 3/3
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..