Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Inchiriat - Cazare Pitesti

430 m2, p+e1+m

1.500 € / luna

Ultima actualizare: 1 Iunie 2016

Vila se situeaza in apropierea Pitesti Mall, la coborarea de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, iesirea Campulung-Brasov, la 4 km de centrul orasului. Este structurata in 10 camere cu bai proprii (31 locuri) si va pune la dispozitie 2 bucatarii complet utilate, 2 masini de spalat si cate un spatiu de servit masa pe fiecare etaj (p+e1+m). Imobilul este legat la reteaua de apa, gaze, curent, televiziune si internet, acesta oferind toate serviciile aferente (centrala proprie si Wi-Fi). Dormitoarele sunt mobilate si detin televizoare. Vila pune la dispozitie deasemenea o terasa foarte mare, 4 balcoane, foisor, gratar exterior si parcare proprie de peste 10 locuri.

Detalii imobil Vila Inchiriat - Cazare Pitesti

Garantie 1500 €
Camere 10
Strada Toma ghenea
Suprafata 430 m2
Structura p+e1+m
Bai 10
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..