Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa ultracentral bazar Gheorghe Lazar

154 m2, P, an constructie: 1932

160.000 €

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2017
Rata credit de la 4,239 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa an constructie 1932, cu 4 camere, 2 holuri, 1 bucatarie, 1 baie, 1 camara, 2 camere beci.


Accept schimb cu apartament(e) + diferenta.-Amplasare:


Zona este una foarte linistita, desi aflata in centrul orasului. Acest lucru se datoreaza specificului strazii, care se termina cu scari, fiind mai mult pietonala.


Fiind orientata spre sud, toate incaperile casei sunt iluminate natural, intreaga zi.


Se afla la 5 minute distanta (mers pe jos) de P-ta Vasile Milea, de Catedrala Sf. Vineri sau de localul La Butoaie. La 3 minute de Trivale Mall.-Descriere:


Cladirea este construita din caramida, plafonul din lemn. Constructia a rezistat foarte bine la cutremure (1940, 1977).


Podul, relativ mare, permite mansardarea, dar as recomanda o consolidare inainte (ca pt. orice structura din caramida).


Intrarea la beci se face, momentan, printr-o trapa la interior, dar poate fi si acesta amenajat.


Atat podul, cat si beciul nu prezinta infiltratii. Peretii nu prezinta crapaturi, deci casa se afla intr-o stare foarte buna.


Pornind de la ornamentele discrete exterioare, si pana la usa principala de intrare si ferestre, aspectul casei a fost pastrat intact, asa cum a fost proiectata de arhitecti in anii '30. As mentiona aici intrarea monumentala unica, dublata la interior de un glasvand de cristal.


Initial, casa a fost construita (si, mai apoi, locuita) de doua perechi de profesori, fiind distribuita, la interior, dupa stilul vremii: 1 sufragerie, 1 dormitor, 1 birou de lucru, 1 camera de zi, 2 holuri de intrare, 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 1 WC si o camera pt. servitoare (aceasta din urma este separata de proprietate, fiind hasurata pe schita).


In prezent, casa este locuita de proprietari (eu si mama mea), motiv pt. care nu am prezentat poze la interior.


Actele de proprietate sunt obtinute in urma unui partaj, intre mine si fratele meu, care detine proprietatea invecinata. Ambele proprietati, desi momentan nedelimitate printr-un gard, sunt inregistrate separat, cu cai de acces separate, si cu toate actele in regula (cadastru, intabulare, etc.).


Negocierea pt. cumpararea prezentei proprietati o veti face cu mine si cu mama mea, in prezent eu detinand nuda proprietate, iar mama, dreptul de uzufruct.


Detalii imobil Casa ultracentral bazar Gheorghe Lazar

Camere 4
Strada Gheorghe Lazar
Suprafata 154 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 208 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1932
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Pitesti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..