Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vând , o vilă şi o casă , cu 1.300 mp teren intravilan (c.c.) in

223 m2, P +1, an constructie: 2013

78.000 €

Ultima actualizare: 4 Mai 2016
Rata credit de la 2,067 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând în comuna Mărăcineni,   vilă+casă, camere decomandate, în aceeaşi curte, finisate în 2013 – 2014, toate utilităţile, (inclusiviv canalizare), instalaţie  C.T., cu 1300 mp intravilan, (curţi-construcţii) deschidere  22 m, livadă tânără cu diverse specii de pomi fructiferi, viţă de vie, flori, s.a.
- vila de 112 mp suprafaţa la sol: vestibul, hol mare, dormitor cu ieşire la o terasă, sufragerie dubla, bucătorie  şi grup sanitar spatioase, boxe  sub scarile exterioară şi a podului. Pod înalt, cu stâlpi susţinători  fixati/compartimentaţi pentru  mansardare. La stradă, deasupra terasei, de la parter, este balcon. La demisol - două beciuri spaţioase, amenajate
- casa de 111 mp suprafata la sol, compusă din sufragerie, dormitor, bucătărie + cămară, grup sanitar, toate spaţioase, hol cu lambriu. In bucătărie, sobă de teracotă si cu plită,  funcţionabilă atât cu gaze, cât şi cu lemne. De asemenea, dormitorul are sobă din teracotă. A doua intrare dinspre grădină este protejată de copertină închisă. Podul înalt este compartimentat de stâlpi , pentru mansardare. La acest nivel este o terasă de 24 mp, (acoperită), cu vedere  spre gradina, si un balcon mare, cu vedere spre strada. 
         Alte date:                                                                                               - Camerele şi bucătăriile – mobilate parţial - parchet de stejar, gresie si faianta in bucatarii si grupurile sanitate.

 - Mărimea suprafeţei  bucătăriilor oferă condiţii corespunzătoare pentru  a se locui / dormi.                                                                                       -Toate uşile exterioare şi interioare, de la ambele case, sunt din stejar masiv, lăcuite 
- Gardul de la strada este din beton cu piatră de râu, aparentă, şi din fier , iar tot perimetrul pentru S= 1300 m este împrejmuit cu gard metalic înalt de 2 metri.                                                                                                                      - In grădină există foişor de 3,5 x 3,5 m şi un leagăn rustic solid. 
- Curtea interioară dintre cele doua construcţii este pavată. Intrarea pentru autovehicul este betonată. De asemenea, există trotuare şi alei pietonale din beton.                                                                                                            - Staţie maxitaxi şi magazin agroalimentar în apropiere.

  - Zona liniştită, cu buni vecini, şi aer curat (  datorită zonei si versantului împădurit de pe partea opusă a drumului).        

                                        

                             constbor@gmail.com; telefon 0721945770 ; 

 

Detalii imobil Vând , o vilă şi o casă , cu 1.300 mp teren intravilan (c.c.) in

Camere 5
Strada Argeselu
Suprafata 223 m2
Structura P +1
Bai 2
Suprafata teren 1300 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vând , o vilă şi o casă , cu 1.300 mp teren intravilan (c.c.) in

Vanzare casa 6 camere Nord Pitesti
73.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..