Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birou

71 m2, P, an constructie: 1980

55.000 € (negociabil)
774,65 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 23 Ianuarie 2015

spatiu birou cu 5 compartimente (2 birouri coordonator, un birou secretariat, 2 birouri cu cite 4 posturi lucru), acces din strada autorizat, chicineta, vestiar, toaleta cu cabina dus, centrala termica, climatizare split invertor/birou, complet mobilate office,retea IT cu router, retea telefonica, securizat, izolat termic, termopane, contorizare individuala, TVA deductibil

Detalii imobil

Pret/m2 774,65 €
Incaperi 4
Strada Petrochimistilor
Suprafata 71 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 2
An constructie 1980
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

acces direct la blvd.Petrochimistilor, in zona statiei de autobuz, taxi, linga Vama Pitesti, la iesirea din oras spre Bucuresti,Craiova

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..