Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Parter

26 m2, P+2, an constructie: 2012

190 € / luna (negociabil)
7,31 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 3 Septembrie 2014

Cladirea noua moderna finalizata in 2012, anvelopata termic integral. Contorizarea curentului / panourile de sigurante electrice / apa / gaze este proiectata separat. Grupurile sanitate au contorizare de apa separat. Exista centrale termice care functioneaza separat pe nivele. Exista servicii de telefonie si conexiune de internet prin fibra optica (RDS)- Locuri de parcare disponibile. Merita vazut.

Detalii imobil

Pret/m2 7,31 € / luna
Incaperi 1
Strada Caporal Patru, Nr. 30
Suprafata 26 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 6
Numar sali de meeting 1
An constructie 2012

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..