Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa Piatra Neamt

76 m2, p, an constructie: 1960

41.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 854 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare casa Piatra Neamt

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita, imobil situat in orasul Piatra Neamt, pe str. Vasile Carlova nr.8.

Imobilul este format din teren in suprafata totala de 434mp, cu deschidere de 16ml, pe acesta este amplasata constructia cu regim de inaltime parter, cu suprafata construita egala cu 76mp, iar suprafata utila de aprox 65mp, finalizata in anul 1960. Structura de rezistenta este din fundatii continue  de beton, din caramida cu stalpi de colt si centuri, acoperis tip terasa, finisajele interioare sunt considerate ca fiind medii, zona dispune de reţele pentru: alimentare cu energie electrică, alimentare cu apa, gaz, telefonie, CATV, retea de drumuri modernizate cu imbracaminte din beton asfaltic.

Mentionez ca imobilul este grevat de uzufruct viager.

Detalii imobil Vanzare casa Piatra Neamt

Camere 3
Strada Vasile Carlova
Suprafata 76 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 434 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1960
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..