Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere central Piatra Neamt, multiple imbunatatiri

104 m2, 2/10, an constructie: 1978

65.990 €

Ultima actualizare: 21 Iunie 2017
Rata credit de la 1,375 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand ap. central, 92 mp (suprafata construita apartament: 104 mp), 4 camere, decomandate, an constructie 1978 (dat in folosinta in dec. 1978), etaj 2 in bloc cu lift, vedere dubla, atat in fata cu vedere la parc, cat si in spate (cele doua dormitoare), loc de parcare, zona foarte linistita, foarte bine întretinut, proaspat varuit, centrala termica, calorifere din aluminiu, parchet laminat in toate camerele si holuri, 2 bai ambele cu aerisire, 3 holuri, toate ferestrele din termopan, oblone exterioare la 3 camere, usile la baie si bucatarie din termopan, usile la celelalte incaperi noi, balcon foarte spatios in lungime de 6,39 mp, inchis cu teropan, vedere spre parc Aurora, Muntii Cozla si Pietricica, gresie si faianta in bai, bucatarie si pe balcon, usa metalica la intrare. Aprtamentul este izolat termic. Zona este centrala (Aurora), foarte aproape de Kaufland, numeroase magazine, farmacii, scoala, gradinite. 

Detalii imobil Apartament 4 camere central Piatra Neamt, multiple imbunatatiri

Camere 4
Strada Dacia
Suprafata 104 m2
Etaj 2/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..