Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament MOBILAT, 4 camere , Calea Romanului

108 m2, 2/4, an constructie: 1990

57.000 €

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2016
Rata credit de la 1,189 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 4 camere , doua bai, doua balcoane, terasa mare si boxa spatioasa la subsol. Apartamentul este complet mobilat, centrala termica si termopane, balcoanele inchise cu termopan.Gresie si faianta in bai, bucatarie, balcoane si living.Dormitoarele cu paturi matrimoniale, sifoniere mari cu patru usi si oglinzi de mijloc , cu usi glisante. Dormitoarele sunt cu parchet stratificat 13 mm, baia de serviciu prevazuta cu cabina de dus si masina de spalat 7 kg. Bucataria cu aragaz mare , mobila moderna si combina no frost Boch 800x800x2000 mm. Apartamentul este intr-un bloc cu 4 etaje, cu trei familii pe palier.Are terasa mare 6000x2500 mm. Zona linistita cu spatii mari intre blocuri, parcare inchiriata., Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: Lux, Compartimentare: Decomandat, numar etaj: 1, numar loc de parcare: 1, suprafata utila: 108 PRET NEGOCIABIL

Detalii imobil Vand apartament MOBILAT, 4 camere , Calea Romanului

Camere 4
Strada NUFARULUI
Suprafata 108 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..