Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietate cu conac ,zona munte turistica , 3 cladiri (casa ,vila)

2283 m2, P+M+Pod, an constructie: 2011

705.000 €

Ultima actualizare: 20 Mai 2016
Rata credit de la 14,676 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Conac la munte, situat la 5km de orasul Piatra Neamt, zona turistică, proprietate particulara, FARA DATORII, suprafata teren de 4000mp, închis cu gard metalic.
Proprietatea dispune de cladire de locuit, de o clădire noua ptr. business (afacere) , cladiri anexe si altele.

Cladirea de locuit are o vechime de 5 ani, P+M+Pod, suprafata 1332mp ,9 intrări, zidărie BCA grosime 38cm ,pe structura din beton armat, tâmplărie PVC 3 geamuri ,acoperiș țigla metalică ,instalație electrică cupru litat , luminatoare VELUX la toate camerele de la mansarda, instalații sanitare toate conectate la fose mari betonate, pluvial de la toate construcțiile conectate la bazin de apa de rezerva, 2 centrale a câte 80KW, depozit lemne, sculărie. Cladirea de locuit cuprinde 53 camere din care 17 dormitoare (13 sunt mobilate), 13 bai (14 grupuri sanitare), 2 bucătarii, un living foarte spatios , holuri, spălătorie, beci, camera frigorifica, 2 scări interioare, balcon.

Cladirea noua ptr.business, P+M , suprafata 840mp, vechime 2 ani, finisare in curs, cuprinde sala mare 240mp ,birou , 2 grupuri sanitare, camera frigorifica ,2 terase ,3 balcoane, 6 camere structurate din lemn , 2 bai , garaj 4 mașini, camera centralei, tâmplărie PVC 3 geamuri, depozit lemne țigla metalică. 

Cladirea anexa are suprafata 113mp, geamuri termopan, uși metalice, padocuri închise, cuprinde adăpost ptr.animale si păsări, apa curenta in fiecare compartiment, faiantat, camera moara magazie, fosa si pod folosibil. Curtea este betonata, bolta vita-de-vie si parcări ptr.25 mașini.

Totul se vinde mobilat (cu anumite excepții). Proprietatea este legata la linie electrica 380V (linie particulara) , are apa curenta, apa calda de la centrale termice dar si de la sisteme solare (tuburi vidate), acces la drum asfaltat.

Poza din satelit nu cuprinde si cladirea noua de business.

Pentru alte detalii sau intrebari folositi mesageria private sau telefon.
Pretz usor negociabil.

Nu deranjati inutil! Multumesc de intelegere!

Detalii imobil Proprietate cu conac ,zona munte turistica , 3 cladiri (casa ,vila)

Camere 53
Strada -
Suprafata 2283 m2
Structura P+M+Pod
Bai 14
Suprafata teren 4000 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..