Vanzare casa 6 camere Piatra Neamt

200 m2, P+1+M, an constructie: 2005

58.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 14 Iulie 2014
Rata credit de la 1,198 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand urgent, casa bine construita, an constructie 2005, P+1+M, garaj, centrala termica cu lemne (ATMOS – 40 kw gazeificare), instalatie de incalzire completa, apa curenta, instalatie electrica (VIMAR), parter locuibil (living, bucatarie, 1 camera, baie, garaj), etaj (3 camere, baie, camara, hol) finisat in proportie de 80% (tencuit, sape turnate, tamplarie termopan la exterior, tamplarie lemn la interior), balcon comun cu toate cele trei camere de la etaj (14 m), amprenta la sol – 110 mp, suprafata teren 1400 mp, acces la mijloace de transport in comun (microbuz, troleibuz, autobuz, taxi – 4, 8 km distanta fata de orasul Piatra Neamt), panou solar, structura rezistenta din beton, zidarie dubla de caramida (POROTHERM), izolatie polistiren, fosa septica.
Betonul pentru toata structura a fost achizitionat de la o companie locala specializata pe productia de betoane armate, avand certificat de garantie.
Pentru cei interesati putem pune la dispozitie poze din etapele de constructie

Detalii imobil casa 6 camere Piatra Neamt

Pret/m2 290,00 €
Camere 6
Strada ZORELELOR
Suprafata 200 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 1400 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Piatra Neamt
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..