Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de vanzare, Oras Pantelimon

160 m2, P+1, an constructie: 2005

120.000 €

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2020
Rata credit de la 2,498 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este plasat ideal pe un drum de servitute privat si inchis cu lungimea de 60 m si latimea max. 5,5 / min. 4,5 m care deserveste 4 vile, izolat de drumul principal, asigurand aer curat, linistea si intimitatea dorita de orice familie. Pe drumul de servitute poate fi parcata masina.
Portile de acces sunt actionate electric cu telecomanda.

Structura constructiei este urmatoarea:
Parter: living 40 mp + baie 8 mp + bucatarie 12 mp + hol 6 mp
Etaj: 2 camere de cate 12 mp + 1 camera 14 mp, hol spatios, 13 mp, amenajat acum ca spatiu de lectura +baie + balcon
Pod: spatiu de depozitare 80 mp
Amprenta la sol este 80 mp, suprafata construita 160 mp, suprafata utila 120 mp.
Suprafata terenului, proprietate personala: 300 mp. In curte sunt pomi fructiferi precum ciresi, visin, gutui si zmeura.
Imobilul este racordat la utilitati: gaz, apa, canal, energie electrica, cablu TV si internet fibra optica
Anul de constructie al casei: 2005.

Imobilul fost imbunatatit astfel:
In 2015 prin renovare completa la exterior, inlocuire usa intrare, cresterea grosimii stratului de polistiren la 100 mm EPS80, vopsire cu tencuiala decorativa, placare cu gresie balcon si scarile de la intrare.
In 2017 prin renovare la interior constand in reparatii si vopsire
In 2019 inlocuire acoperis, material lemnos nou, folie anticondens, tigla metalica, jgheaburi si burlane, parchet nou 12 mm grosime, usi noi, schimbare usa acces balcon cu una mai perfomanta, modificare completa a balconului, inlocuire gresie, inlocuire balustrada din lemn cu balustrada din fier forjat.
In ianuarie 2020 a fost schimbata centrala termica cu una in condesatie mai performanta.

Statiile de autobuz R454 si Maxi-Taxi 547 sunt la 300 m distanta ceea ce asigura conexiune buna cu Bucurestiul si accesul la statiile de metrou Pantelimon si Republica.

Magazinele Mega Image si Profi sunt in proximitatea imobilului, iar la aproximativ 500 m este un Supermarket Penny. De asemenea la aprox. 1,5 km este un Lidl, la 3 km Cora, Brico Depot si Dedeman. De asemenea, accesul la IKEA Pallady este usor, fiind necesare aproximativ 15 minute cu masina.
Accesul in Bucuresti este usor chiar si la orele de varf.

Detalii imobil Vila de vanzare, Oras Pantelimon

Camere 4
Strada Rasaritului
Suprafata 160 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 300 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..