Apartament 2 camere, 55 mp, + 2 balcoane +2 boxe + loc de parcare

63 m2, 2/2, an constructie: 1987

47.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 943 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, 55 mp utili + 2 balcoane (3.96 mp+4.38 mp )  +2 boxe + loc de parcare .Apartamentul se da nemobilat, balcoane inchise, are centrala proprie si aer conditionat. Blocul este anvelopat in 2015. Vedere la parc cat si la strada principala, statie de ratb si maxi taxi.Situat la 2 km de cora pantelimon.Proprietar detin toate actele, pentru mai multe detalii la tel.

Detalii imobil Apartament 2 camere, 55 mp, + 2 balcoane +2 boxe + loc de parcare

Camere 2
Strada sfantul gheorghe
Suprafata 63 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..