Vilă tip Duplex - oraș Pantelimon

260 m2, P+E+M, an constructie: 2011

115.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,326 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă propunem spre vânzare un imobil tip duplex, divizibil în 4 apartamente, situat în orașul Pantelimon, într-o zonă liniștită de case și vile cu stradă privată și un singur acces, bucurându-se de trafic redus, și asigurând liniștea necesară pentru a compensa agitația capitalei. 

Locația se află în Estul Bucureștiului, într-o zonă în continuă dezvoltare, cu acces direct la centură. Se poate ajunge in 5 minute de mers cu mașina la Centrul Comercial Esplanada, la stația de metrou Pantelimon, pădurea și Mânăstirea Cernica, complex Lebada; iar la 5 minute de mers pe jos ajungem în stația de MaxiTaxi, care duce către zona Obor. Construcția finisată aproape în totalitate la exterior, permite viitorului proprietar să-și compartimenteze în funcție de necesitate interiorul, acesta aflându-se în stadiul "la rosu". Unul dintre cele patru apartamente (parter dreapta-3 camere), este finisat aproape în totalitate, putând fi utilizat pe parcursul lucrârilor. Structura de rezistență a clădirii este în cadre și planșee din beton armat. Pereții exteriori fiind integral din caramidă cu goluri verticale (POROTHERM PTH 38). Construcția e sigură din punct de vedere seismic, fără rabat la securitate și calitate. Duplexul se întinde pe 3 nivele (S+P+1+M) și dispune de o facilitate foarte importantă, fiind proiectat să poata fi impărțit în 4 apartamente, imobilul dispunând de 4 intrări frontale principale. De asemenea construcția a fost gândită ca în cazul unei divideri pe apartamente, fiecare dintre acestea să dispună de aproximativ 20 m² de terasă, pe langă curtea propriu-zisă. Camerele sunt luminoase, înalte și spațioase, majoritatea avănd acces la una din cele 8 terase.

Detalii imobil Vilă tip Duplex - oraș Pantelimon

Camere 10
Strada Pescarusului
Suprafata 260 m2
Structura P+E+M
Bai 4
Suprafata teren 555 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2011
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..