Acest anunt nu mai este activ

Apartament nou si spatios la pret special in Pantelimon

55 m2, parter/5, an constructie: 2017

41.500 €

Ultima actualizare: 13 Iulie 2017
Rata credit de la 844 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamente cu 2 camere şi bucătărie de tip OPEN SPACE, cu o suprafaţă utilă generoasă, de 54,72 mp.


Se poate achiziţiona, contra cost, loc de parcare şi boxă la subsolul blocului, pentru suma de 1500 € + TVA.


Ansamblul Rezidențial IVONCO Residential din oraşul Pantelimon (Bd-ul Biruinței, DN 3, Str. Independenței), este format din 9 cladiri în care se regăsesc garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere care îmbină într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern. Daca doriți un stil de viață deosebit, într-un adevărat cartier în care să vă bucurați de liniște, spații verzi și vecini de apartament civilizați, IVONCO Residential este locul perfect pentru dumneavoastră.


Un proiect ideal pentru o viață minunată cu un confort modern într-un peisaj natural cu priveliști impresionante. Acest ansamblu rezidential a fost gândit  pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui nou cămin.


Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vastă experiență pe piața imobiliară, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, și îndeplinește toate cerințele pieței imobiliare actuale, beneficiind totodată de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apă.


Complexul rezidenţial este poziţionat într-o zonă cu acces rapid la pieţe, spitale, şcoli si gradiniţe. De asemenea, ansamblul este pozitionat in apropierea statiei de metro Pantelimon si dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun.


Avantaje şi facilităti complex

Centrale termice individuale (costuri de întreţinere reduse)Spaţii verzi şi largi (cu locuri de joacă pentru copii)Lift modern, de ultimă generatiePreţuri accesibile, sub media pieţei

 

0744.798.859

office@ivoncoresidential.ro

www.ivoncoresidential.ro

Detalii imobil Apartament nou si spatios la pret special in Pantelimon

Camere 2
Strada Strada Independentei
Suprafata 55 m2
Etaj parter/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..