Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de vânzare Comuna Pantelimon

140 m2, P+1+Pod, an constructie: 2014

65.000 €

Ultima actualizare: 12 Iunie 2017
Rata credit de la 1,353 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând vila Comuna Pantelimon pe Str. Alba intrarea se face din Str. Tractorului . Acte proprietate. Casa necesita doar finisajele necesare. P=living+ dormitor+baie+Bucătărie. Etaj 1=3 Dormitoare + baieCasa a fost construită inițial pt a locui in ea,dar ne aflam in străinătate și nu me mai putem ocupa sa terminam finisajele.

Detalii imobil Vila de vânzare Comuna Pantelimon

Camere 5
Strada Str Albă nr 31
Suprafata 140 m2
Structura P+1+Pod
Bai 2
Suprafata teren 340 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..