Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa 6 camere Pantelimon, zona deosebita, teren proprietate

220 m2, P+1+Pod, an constructie: 2016

75.000 €

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,517 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica, vand casa Parter+Etaj+Pod in orasul Pantelimon la aproximativ 5 minute de Bucuresti, zona foarte buna si linistita, aerisita, vecini deosebiti.

Suprafata teren: 404mp
Amprenta casa+terasa: 220mp

Casa este compartimentata astfel:
Parter: Living+Bucatarie si hol de tip open space, spatiu depozitare, baie, 2 dormitoare, terasa
Etajul este compartimentat la fel, insa puteti modifica astfel incat sa obtineti 4-5 dormitoare mari.

Accesul la etaj se va face prin scara exterioara, casa fiind conceputa pentru o familie mare sau 2 familii, fiecare avand intimitatea sa. Sau se poate face o scara inchisa, devenind astfel "interioara".

Casa este locuibila, total finisata la parter si se vinde in acest stadiu. La etaj necesita sa faceti interioarele. Acestea va mai costa aprox. 10 mii euro.
Parter finalizat, exterior, acoperis finalizat, va puteti muta.

Casa a fost finalizata la inceputul lunii septembrie 2016, constructie mixta, cadre beton armat si zidarie BCA 30 cm la parter, tencuita, structura lemn tip framing la etaj, izolatie polistiren 10 cm, tencuiala decorative+marmorom, table acoperis tip lindab 0.5 cu strat zinc 220gr, usi interioare wenge, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta, boiler thermoelectric, fosa septica ecologica (necesita vidanjare la 2-3 ani), put apa si hidrofor, soba, cablu tv, internet fibra optica.

Casa facuta cu simt de raspundere, pentru noi si nu pentru vanzare, nu s-a facut rabat la absolut nimic, puteti vedea, testa. (aprox 2 metri fundatie, stalpi, grinzi si centuri armate corespunzator, beton la fel, conform proiect)

In apropiere ~5 minute: scoli, gradinite, magazine, service-uri, hypermarketuri, reprezentante auto.

Rog si ofer seriozitate.

Detalii imobil Casa 6 camere Pantelimon, zona deosebita, teren proprietate

Camere 6
Strada Mehedinti
Suprafata 220 m2
Structura P+1+Pod
Bai 2
Suprafata teren 404 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..