Acest anunt nu mai este activ

CASA P+2 PANTELIMON

584 m2, P+2, an constructie: 2000

145.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,019 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!Propunem spre vanzare la licitatie publica imobil situat in Orasul Pantelimon pe strada Sf Calinic Jud Ilfov compus din tren intravilan in suprafata totala de 600mp,deschidere de 32.82ml,pe care este edificata constructia cu regim de inaltime P+2E avand suprafata construita la sol de 234mp iar suprafata desfasurata utila de 551,83mp .Constructia a fost edificata in anul 2000,suportand multiple amenajari atat interioare cat si exterioare in jurul anului 2009.


Imobilul este compartimentat astfel:


-Parterul  este format din  antreu +casa scarii in suprafata totala de 200,67mp


-Etajul  1 este  format din  cu 2 camere(dormitor+sufragerie,baie,bucatarie ,spatii depozitare si balcoane  in suprafata totala de 183,49mp


-Etajul 2  este format din 4 camere,2bai,spatii depozitare si balcoane in suprafata totala de 200.47mp


Imobilul beneficiaza de finisaje de calitate buna, utilitatile provin  din reteaua urbana existenta,are o amplasare favorabila,avand acces facil la mijloacele de transport in comun,supermarket-uri,institutii de invatamant.


 Zona este rezidentiala, cu ambient civilizat,linistit si poluare scazuta. In zona exista proprietati rezidentiale cu unul sau mai multe nivele.


Detalii imobil CASA P+2 PANTELIMON

Camere 8
Strada Sf Calinic
Suprafata 584 m2
Structura P+2
Bai 2
Suprafata teren 600 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..