Vanzare casa 6 camere Central Pantelimon

180 m2, P+1, an constructie: 2008

120.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 27 Mai 2011
Rata credit de la 2,431 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

P+1, SUPRAFATA UTILA 160MP, PARTER: LIVING, DINING, SERA, BIROU, BAIE, BUCATARIE. ETAJ: 2 DORMITOARE, DRESING(TRANSFORMABIL IN DORMITOR), BAIE, CAMERA TEHNICA. INSTALATIILE SANITARE SI DE INCALZIRE PE CUPRU, FERESTRE TERMOPAN ALUMINIU CU STICLA TERMOPAN 4 ANOTIMPURI SI ANTIEFRACTIE, IZOLATIE EXTERIOARA DE 10CM, TOTUL ESTE LUCRAT DEOSEBIT, CASA NU A FOST FACUTA PT. VANZARE, SITUATIA IMPUNE. ESTE FINALIZATA IN PROPORTIE DE 80%. PRETUL DE VANZARE ESTE LA GATA. STRADA FOARTE LARGA, ILUMINATA, INTERNET, ROMTELECOM.

Detalii imobil casa 6 camere Central Pantelimon

Camere 6
Strada Dumitru n. Dumitru
Suprafata 180 m2
Structura P+1
Deschidere 16 m
Bai 2
Suprafata teren 411 m2
Deschidere 16
Amprenta la sol 96m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

CASE NOI.

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..